Bahan
600 gr daging kambing
20 biji kurma cina (merah)
20 biji kurma cina (hitam)
1 tangkai daun sup
1 tangkai daun bawang
4 ulas bawang merah
1 sudu the serbuk lada sulah
Sedikit garam
Cara membuat
Daging direbus hingga empuk
Masukkan buah kurma
Bila mendidih masukkan serbuk lada sulah dan garam
Bila menghidang, taburkan daun sup dan bawang merah yang telah digoreng
Sumber: http://www.geocities.com
600 gr daging kambing
20 biji kurma cina (merah)
20 biji kurma cina (hitam)
1 tangkai daun sup
1 tangkai daun bawang
4 ulas bawang merah
1 sudu the serbuk lada sulah
Sedikit garam
Cara membuat
Daging direbus hingga empuk
Masukkan buah kurma
Bila mendidih masukkan serbuk lada sulah dan garam
Bila menghidang, taburkan daun sup dan bawang merah yang telah digoreng
Sumber: http://www.geocities.com